Blog Entry

A-Channel – 11. rész

July 3, 2011 by , under A-Channel.

A-Channel 11. rész – Születésnap – Engedd meg

Letöltés (torrent): 720p HD mkv magyar és angol felirattal – kérésre
Direkt letöltés: 640×360 MP4 magyar felirattal
Online lejátszás: Indavideó

Megjegyzések:
Kobe: Kansaiban található, a Hyōgo prefektúra fővárosa. Innen ered a Kobe marhahús, amit a szigorú hagyományok szerint tartott Tajima marhából állítanak elő.
Wasabi torta: itt több édesség is van wasabiból, innen pedig rendelhetsz is wasabi tortát (egy szeletet én is megkóstolnék, és ha valaki kapott wasabis KitKat-et, és nem ízlik neki, azt is juttassa el hozzám :P)

7 Responses to “A-Channel – 11. rész”

09.07.11#1

Comment by domestos.

Helló!

Akkor a 12. résszel vége is van? Nem is fogják már folytatni?
Manga Time Kirara Carat magazinban benne van, azt nem találom meg neten valahol?
Előre is köszi a segítséget!

09.07.11#2

Comment by MacGuru.

Üdv!

Nem teljesen. A sorozat ugyan véget fog érni a 12. epizóddal, de a BluRay kiadásban lesz további (valószínűleg) 12 extra rész, amik 2-3 percesek, azokat is fordítani fogom. 🙂

Annak az újságnak most nem néztem utána, hogy van-e online verziója, de a MangaFox-on tudod olvasni az A-Channel mangáját: http://www.mangafox.com/manga/a_channel/#listing

09.07.11#3

Comment by domestos.

Köszönöm a választ!

A Wikipédián 4 extra epizódot ír, ebbe a 12-be beletartoznak?

10.07.11#4

Comment by MacGuru.

Szívesen 🙂

A 12-t csak én tippelem, mert MyAnimeList-en nincs kiírva. Az első lemezen két rész volt az animéből, meg két extra mini epizód, ezért gondoltam, hogy mindegyik mellé lesz egy. A Wikipédián csak a már kijött részek vannak szerintem.

12.07.11#5

Comment by domestos.

Még azt nem értem ebben a részben, hogy, hogy Tooru másodikos lesz ebben az évben és 16 éves. Láttam az ábrát amit feltettél az iskoláról és az az év nálunk a nyolcadiknak felel meg. De nyolcadikban csak 14 évesek vagyunk. Ők akkor később kezdik el az iskolát?
Run chan most megy harmadikba, de ott milyen vizsgára készül?
Bocs a sok kérdéséért. 😀

12.07.11#6

Comment by MacGuru.

Egy iskolával odébb vannak, a sorozat a felső középiskolában játszódik. 🙂

Volt egy olyan rész, amikor Run-ék kapuja előtt elment egy kis csapat, ők jártak általános iskolába. Az ebben a bejegyzésben látható képen pedig a mi értelmezésünkben Run és Yuuko kilencedikes, és a felső középiskola felvételijét írják.
(Időnként egyszerűen alsónak fordítottam az általános iskolát, és felsőnek az alsó középiskolát, mert így könnyebben értelmezhető.)

13.07.11#7

Comment by domestos.

Köszönöm a választ mindenre.
Lehet félre értelmeztem valamit. Ebben a részben mutatják azt a vizsgát, amikor alsó középiskolából írják a felvételit a felsőbe. De szintén írnak egyet, de az a jelenben van… ja leesett, azért nem tudtam miért van ez a vizsga, mert azt hittem alsóba járnak. Szóval Run-ék most fejezik be a felsőt és azért van a vizsga.
Még azt is hittem, hogy alsóból fölsőbe nincs vizsga, csak egyben van a kettő.
Most már mindent értek.
Mégegyszer köszönök mindent!